Wie zijn wij

roos

Roos

“Bewust worden is het waarnemen van dat wat er is”

Bewustwording van beweeg- en houdingspatronen die zo zijn ingesleten dat we niet eens weten waarom we het doen zoals we het doen.

Binnen Motus ben ik praktijkhouder van Mensendieck Hattem.

Bij klachten van het bewegingsapparaat of bij beperkingen in het dagelijks bewegen maakt de oefentherapeut samen met u een plan om te gaan trainen in het toepassen van de meest efficiënte manier van houding en beweging bij dagelijkse activiteiten en werkzaamheden.

Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en ben geregistreerd bekkenoefentherapeut.
Het samenwerken met Jose Ploumen vind ik een absolute meerwaarde. Zowel voor de cliënt als voor mijzelf, door samen te werken stimuleren we elkaar op professioneel gebied en kunnen we de meest optimale behandeling inzetten voor de cliënt.

José

“De klacht in relatie tot de mens”

Wat mij beweegt in het vak is de mens in zijn totaliteit. Daarmee bedoel ik de verbinding tussen het lichamelijke en het psychische aspect bij de mens en zijn klacht.

Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, professionaliteit, jarenlange ervaring, een open manier van communiceren en het gezamenlijk opstellen van een behandelprogramma op maat.

Mijn specialisaties zijn naast bekkenfysiotherapie, manuele therapie en oedeemtherapie. Indien nodig maak ik gebruik van de Dry Needling technieken.

Ik werk  samen met Roos Brandse wat ik een zeer waardevolle aanvulling vind.
Het versterkt het effect van de behandeling “1+1 =3”