Zwangerschapsbegeleiding

Zwangerschapsbegeleiding

Rond de zwangerschap en bevalling kun je ook bij Motus terecht, bij klachten maar ook als je preventief bezig wilt zijn. Jarenlange ervaring en uitgebreide expertise is aanwezig om je door de zwangerschapsperiode heen te loodsen of na de zwangerschap te ondersteunen.

In deze individuele sessies, die trouwens helemaal op maat te maken zijn naar jouw eigen wens en hulpvraag, ga je oefenen.

Je kunt hierbij denken aan adem- en lichaamsoefeningen om je lichaam te ontspannen en stress te verminderen, oefeningen ter vergroting van je lichaamsbewustzijn, oefeningen ter vergroting van het contact met je kindje, houdingen en bewegingen in het dagelijks leven, versterkende en dynamische oefeningen en als voorbereiding op je bevalling houdingen en ademoefeningen voor het opvangen van ontsluitingweeen, perstechnieken en baringshoudingen.

Voor wie: iedereen die zwanger is, ongeacht fysiek instapniveau of aantal weken zwangerschap en wanneer je het belangrijk vindt om in de drukte van alledag even stil te staan met aandacht voor jezelf en je zwangerschap. En wil je een keer samen met je partner komen dan gaan we in op hoe je partner jou kan ondersteunen tijdens de bevalling!

Aanmelding en meer info

T 038-4440680 (vraag naar Roos Brandse)
E info@motus-hattem.nl  of via het contact formulier van deze site.